Met een paar ton ingevoerd zand en een zeecontainer slash bar wordt ook in 2016 de oude loskade naast de Passerelle omgevormd tot het pop-up strand De Kaai. Net zoals vorige jaren staan de kaaimannen paraat om Wetteraars en niet-Wetteraars samen te brengen in een zomers decor.

IMG_6839Met zijn aangelegd strand biedt De Kaai ruimte voor kinderen om te spelen terwijl de oudere bezoekers kunnen genieten van een frisse pint of cocktail. Hoewel De Kaai in eerste instantie kan omschreven worden als een zomers terras, is het echter veel meer dan dat. Zo staan er ‘s avonds en in het weekend tal van evenementen op het programma in samenwerking met verschillende Wetterse verenigingen. De aandacht voor muziek, sport en theater maakt van De Kaai niet enkel een gezellig strand maar ook een cultureel geïnspireerde omgeving.

Van 1 juli tot en met 30 juli zal De Kaai elke dag haar poorten openen (gratis toegang).

Op maandag en dinsdag vanaf 17u, andere dagen vanaf 14u

Bij extreme weersomstandigheden zullen wij genoodzaakt zijn De Kaai te sluiten.

De Kaai is gelegen aan Aard, 9230 Wetteren. Dat ligt net naast de Schelde en is perfect bereikbaar via de Scheldedijk. Een ideale stopplaats tijdens uw fietstocht doorheen het Scheldelandschap!

Wegens werken in de omgeving zijn het aantal parkeerplaatsen in de onmiddellijke nabijheid zeer beperkt. Je kan je auto achterlaten op de berg, markt of het Felix Beernaertsplein. Wij raden echter aan met de fiets te komen. Er zal een extra grote fietsparking worden voorzien, zodat je zeker altijd een plekje vindt voor je stalen ros!

kaaimanInfo